N-VA Galmaarden kiest nieuw bestuur

Op 9 maart 2016, over deze onderwerpen: Verkiezingen

Conform de partijstatuten kiezen alle N-VA-afdelingen halverwege de bestuursperiode ook een nieuw bestuur. N-VA Galmaarden riep de leden op om ook hun stem te laten horen. De ploeg werd op enkele plaatsen gewijzigd, met Rudy Thiebaut als voorzitter.

De leden van N-VA Galmaarden verkozen een nieuw bestuur. Rudy Thiebaut zal een tweede termijn als voorzitter aanvangen, gesteund door Dirk Hauters die herbevestigd werd als ondervoorzitter. Beiden werden unaniem gekozen voor een tweede termijn.

Rudy Thiebaut begint aan de volgende drie jaar voorzitterschap met vol enthousiasme : “Het bestuur zal de verkiezingen van 2018 voorbereiden en is vastberaden om ook in Galmaarden de kracht van verandering door te zetten met vernieuwende ideeën en sterke kandidaten”.

Daarnaast kregen ook enkele nieuwe gezichten een plaats in het bestuur. Kristof Billens wordt de nieuwe secretaris en zal instaan voor sociale media. Myriam Devleeshouwer is gekozen als nieuwe webbeheerder en zal ook instaan voor de opmaak van de huis-aan-huisbladen. Verder nemen ook Leen Servranckx en Veerle Danau een bestuursfunctie op.

Oude getrouwen Myriam Mertens en Hans Vanhaesebrouck nemen hun eerder engagement verder op. Hans staat daarbij ook in voor de leden- en jongerenwerking. Binnen de N-VA maken mandatarissen automatisch deel uit van het afdelingsbestuur. Jean-Paul Souffriau, Jonas De Boeck , An Werst, Renelde Wielant en Christophe Neyt krijgen als gemeenteraadsleden en OCMW-raadsleden dus een hecht team naast zich om verdere verandering waar te maken.

 

Boven vlnr: Dirk Hauters, Kristof Billens, Myriam Mertens, Renelde Wielant, Hans Vanhaesebrouck, Leen Servranckx, Jonas De Boeck, Myriam Devleeshouwer, Christophe Neyt.

Onder vlnr: Veerle Danau, Rudy Thiebaut, An Werst, Jean-Paul Souffriau.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is