Rudy Thiebaut lijsttrekker N-VA Galmaarden 2018

Op 25 oktober 2017, over deze onderwerpen: Verkiezingen

Precies één jaar voor de verkiezingen van 2018 stelt het afdelingsbestuur van N-VA Galmaarden de lijsttrekker en lijstduwer voor. Lijsttrekker wordt Rudy Thiebaut, huidig voorzitter van N-VA Galmaarden. Kristof Billens zal de lijst duwen.

De andere plaatsen op de lijst worden in de loop van de komende maanden ingevuld. “We gaan eerst nog een jaar hard werken”, klinkt het bij N-VA Galmaarden. “Het is te vroeg voor verkiezingsmodus”.

 “Ik ga er met heel veel enthousiasme voor en vind het geweldig om samen met een heel sterk gemotiveerde ploeg te sleutelen aan een gemeenschappelijk doel. Wij willen dat er na 14 oktober 2018 een nieuw beleid komt en zijn bereid om daarvoor onze verantwoordelijkheid op te nemen. Wij willen niet aan de zijlijn blijven staan.

Wij zijn klaar voor een bestuursproject waarin we onze accenten kunnen leggen, zoals het versterken van het Vlaams karakter, een transparant bestuur, goed onderhouden wegen en voetpaden, een echt sociaal beleid, een propere gemeente, degelijke ouderenzorg, … Wie wil meeschrijven aan dit verhaal, is overigens meer dan welkom”, aldus Rudy Thiebaut.

Lijstduwer Kristof Billens werkt liever op de achtergrond. “Er ligt heel wat werk op de plank. De komende maanden willen we met de N-VA sterk werken rond een aantal onderwerpen waar de Galmaardenaar wakker van ligt. Wij willen hierop inspelen, en samen met de inwoners tot vernieuwende voorstellen komen “ zegt Kristof Billens.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is